مصطفی افضلی فرد

ساوالان خبر: عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل در مورد اشتغال نیز یادآور شد: یکی از پیگیری‌های بنده در حوزه قانون‌گذاری و کمک به افراد بیکار تلاش برای تصویب بیمه بیکاری بود که بالاخره به تصویب رسید و علی‌رغم مخالفت دولت به دلیل داشتن هزینه‌های سنگین قرار شد بیمه بیکاری پرداخت شود که این کار در حال انجام است.

افضلی‌فرد افزود: دولت باید ۵ هزار میلیارد تومان برای پرداخت بیمه بیکاری پیش‌بینی کند که در قانون نیز یا ایجاد اشتغال و یا پرداخت بیمه بیکاری مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به پرداخت حق و حقوق بازنشستگان در قبال پرداخت بیمه زیر ۱۰ سال عنوان کرد: با وجود اینکه این مصوبه مجلس بار مالی داشت قرار شد تامین اجتماعی بحث بازنشستگی کارگران پرداختی حق بیمه‌ای زیر ۱۰ سال را اعمال کند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت برای رونق‌بخشی به واحدهای تولیدی و حمایت از اقشار کم‌درآمد اشاره کرد و گفت: ۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات از این محل به عنوان درآمد حاصل از هدف‌مندی یارانه‌ها به واحدهای تولیدی و صنعتی مشکل‌دار پرداخت می‌شود.

افضلی‌فرد در مورد آخرین وضعیت سبلان پارچه نیز یادآور شد: این کارخانه پیش از این با قیمت نازل اجاره داده شده بود که تصمیم گرفته شد به اجاره‌نشین جدید با قیمت مصوب از طریق مزایده و تلاش برای ایجاد اشتغال ۴ هزار و ۵۰۰ نفر انجام شود که فرایند این کار به رغم مشکلاتی که به وجود آمد به سرانجام رسید.

وی کلنگ‌ زنی نیروگاه سیکل ترکیبی را در فاز جدید با هدف اشتغال ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر از بیکاران را یادآور شد و بیان کرد: از طریق صندوق توسعه ملی ۳۵۰ میلیون دلار به این نیروگاه سال آینده پرداخت می‌شود تا عملیات اجرایی فاز بخار انجام شود.

این نماینده مجلس در مورد وضعیت ذوب‌آهن اردبیل تصریح کرد: البته برخی از مسئولان در این زمینه قصور کردند و ما خواسته‌ایم تا با اعلام ورشکستی ذوب‌آهن پرونده این کارخانه در اداره ورشکستگی قوه‌قضاییه مطرح شود تا با یک راهکار جدید بتوانیم این کارخانه را دوباره فعال کنیم.

افضلی‌فرد در مورد فاز دوم آرتاویل تایر و ایجاد فرصت اشتغال برای ۴۰۰ نفر نیز افزود: مراحل اجرایی و پیگیری این پروژه نیز به انجام رسیده و تلاش ما بر این است تا هر چه سریع‌تر زمینه اشتغال بیکاران فراهم آمده تا مرهمی بر زخم بیکاری استان باشد.

وی علت نبود واحدهای صنعتی بزرگ و مادر را با اشتغال‌زایی ده‌ها هزار نفر عاقبت ناخوشایند برخی از واحدهای تولیدی فعلی اعلام کرد و ادامه داد: زمانی که بسیاری از کارخانه‌های ما به حالت بلاتکلیف و ورشکسته تبدیل شده‌اند بعید است که یک سرمایه‌گذار بخواهد در این استان با این شرایط اقتصادی و صنعتی سرمایه‌گذاری کند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در کنار این ضعف و نارسایی سرمایه‌گذاری بنده با قاطعیت اعلام می‌کنم که تنگ‌نظری برخی از مدیران و بی‌رغبتی آنها برای جذب سرمایه‌گذار که گاه چشم دیدن سرمایه‌گذار را ندارند عاملی بر تضعیف سرمایه‌گذاری در استان است.