انتخاب اردبیل

انتخاب اردبیل
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران

آزادلو : نبود یک بیمارستان تخصصی سوانح و سوختگی در استان اردبیل از سالیان دور زمینه گله مندی اهالی را سبب شده و هزینه های اضافی جهت اعزام بیمار به استان های همجوار برجای گذاشته است. از این سو طرح احداث بیمارستان ترومای اردبیل بالاخره پس از مدت ها در سال ۱۳۸۶ در کنار بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل کلنگ زنی شد.
اما این همه داستان نبود و این پروژه با ۱۴هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنا و ظرفیت ۱۲۰ تختخوابی، همچنان پس از نزدیک به یک دهه در پیچ کمبود اعتبارات ناتمام مانده است. گرچه این بیمارستان توسط دولت سابق به عنوان پروژه مهر ماندگار نام نگرفت، اما حاشیه های اعبتاری و ریالی مانع افتتاح پروژه در موعد مقرر شد.

وعده هایی از جنس سراب
«مجید خدابخش» استاندار اردبیل که در رابطه با این بیمارستان مصاحبه های زیادی داشته است، آذرماه سال ۹۳ بر ضرورت تکمیل این پروژه تا دو ماه آینده تأکید کرد و گفت: بیمارستان سوانح و سوختگی که یکی از نیازهای اولویت‌دار استان در بخش درمان است مدت طولانی راکد مانده بود که خوشبختانه با پیگیری‌ها مجدداً فعال شد.
این در حالی است که اوایل سال گذشته زنجانی فرماندار شهرستان اردبیل از افتتاح بیمارستان ترومای اردبیل تا پایان سال ۱۳۹۴ خبر داد و گفت: این پروژه که در حال تکمیل مراحل اجرایی است و تا پایان سال ۹۴ در این حوزه به مراجعه‌ کنندگان ارائه خدمات پزشکی و درمانی می ‌کند.
پس از آن به دنبال تحقق نیفتن این گفته ها، بارها از تخصیص اعتبار و بهره برداری تا ماه های آینده خبر داده شد. اما در عمل این گفته ها دیری نپائید که رنگ سراب به خود گرفت و بیمارستان تروما نماد چوپان دروغگو برای مردم شد.
«فرهاد پورفرضی» رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل متولی اصلی این پروژه را راه و شهرسازی دانست و گفت: راه و شهرسازی که قرار بوده این بیمارستان را با ۸۰ میلیارد ریال اعتبار تکمیل کند ادعا دارد که اعتبار کافی نیست و باید ۱۲۰ میلیارد ریال دیگر اختصاص یابد تا بتواند پروژه را تحویل دهد.
وی تصریح کرد: برآورد نکردن دقیق اعتبارات از سوی راه و شهرسازی منجر به تعطیلی و رکود این پروژه  شده است و علی رغم اختصاص ۸۰ میلیارد ریال برای پروژه، راه و شهرسازی تکمیل آن را منوط به اختصاص اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریالی می داند که تأمین آن دشوار است.

بلاتکلیفی مردم در میان اختلاف دستگاه ها
شهروند اردبیلی گفت: تکمیل و بهره برداری بیمارستان تروما یکی از خواسته های بحق اهالی استان است که به علت اختلاف میان دستگاه ها نزدیک به ۱۰ سال از شروع آن می گذرد.
«حامد گنجی» در گفتگو با همشهری اظهار کرد: وقتی مسئولان استان توان مدیریت یک پروژه با این حجم را نداشته و بارها وعده بهره برداری آن را تا چند ماه آینده می دهند، چه انتظاری برای توسعه استان اردبیل می توان داشت.
وی تصریح کرد: ابتدا در اخبار از ۲۵ تختخوابی بودن بیمارستان ترومان خبر دادند و سپس به ۱۲۹ تختخوابی افزایش یافت و این بهانه ای شد تا پروژه بدلیل کمبود اعتبار سال های متمادی به حالت رکود دربیاید.
این شهروند اهل اردبیل با بیان اینکه بیشتر بیماران سوانح و سوختگی در اردبیل به سایر استان ها انتقال داده می شوند، افزود: در حالی که استان اردبیل به عنوان توریسم درمانی برای بیماران اتباع خارجی مد نظر است، از یک بیمارستان سوانح و سوختگی محروم است.

واگذاری پروژه به دانشگاه علوم پزشکی
مدیر اجرایی و فنی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: پروژه احداث بیمارستان تروما طی تفاهم نامه ای به دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل واگذار شده است.
یاور مظفری در گفتگو با همشهری اظهار کرد: این پروژه بدلیل اختصاص نیافتن اعتبار برای تکمیل چندین سال به حالت رکود درآمده بود و برای تکمیل آن به ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی با بیان اینکه طی تفاهم نامه ای که سال گذشته عقد شد، پروژه به دانشگاه علوم پزشکی واگذار شد، تصریح‌ کرد: پروژه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در صورت تامین اعتبار می تواند در سریعترین زمان تکمیل و به بهره برداری برسد.
وی افزود: این پروژه حساسیت بالایی برای اهالی داشته و تاخیر در تکمیل آن زمینه گله مندی را سبب شده بود.

تکمیل بیمارستان تروما تا پایان سالجاری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته بیمارستان ترومای اردبیل تا پایان امسال تکمیل و به بهره برداری می رسد.
«قدرت اخوان اکبری» به ضرورت تکمیل و تحویل بیمارستان تروما در سال جاری تأکید کرد و گفت: لازم است اعتبار لازم از سوی مسئولان استان و نمایندگان پیگیری شود تا بتوان امسال این بیمارستان را به بهره‌ برداری رساند.
وی تصریح کرد: ارتقا وضعیت سلامت استان، افزایش مشارکت کلیه ذی نفعان، جذب مشارکت خیرین و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز دانشگاه را از اهداف آن برشمرد.
اخوان اکبری احداث بیمارستان ۵۰۰ تخت خوابی، اورژانس بیمارستان امام، رادیوتراپی بیمارستان امام، بلوک‌ های زایمانی و تجهیز مراکز درمانی را از برنامه‌های خود برشمرد و افزود: ارتقا کیفیت آموزش، ارتقا کمی و کیفی پژوهش‌های دانشگاه و ارتقا رفاه دانشجویان در دستور کار است.
خاطر نشان می سازد سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی استان بیش از ۲۰۰ پرستار را جهت به ‌کارگیری در بیمارستان تروما استخدام کرده و از سویی نه ‌تنها در یک سال بعد از استخدام این نیروها به کار گرفته نشده ‌اند بلکه خود بیمارستان تروما نیز همچنان در رویای بهره ‌برداری است.

  • علی قاسمیان (منتشر شده در روزنامه همشهری)
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۱/۰۸
انتخاب اردبیل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی